VAN / ERCİŞ - Şehit Ramazan Keserci İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Ramazan Keserci İmam Hatip Ortaokulu

Sahilkent Mahallesi Sahilyolu Cad.No16 Aşağı TOKİ Konutları Erciş / VAN
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen,bilgi çağına uyumlu,bilgi üretebilen.bilgi teknolojini kullanabilen, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, Demokrasi bilincine sahip düşüncelerinde özgür,sorumluluk alabilen nitelikli insanlar yetiştirmektir
Misyon
Erciş Şehit Ramazan Keserci İmam Hatip Ortaokulu olarak, Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Milli ve evrensel değerleri tanıyan, Benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2015-2016 öğretim yılında ilk mezunlarımızdan TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkarmıştır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadır.
İNGİLİZCE ARAPÇA
Ulaşım
Okulumuz İlçe merkezindedir. Sahilkent Mah(Aşagı Toki´den) yürüme mesafesindedir.
SAHİLKENT MH.SAHİLYOLU CD. NO:16 ERCİŞ-VAN
Erciş Şehir merkezinde olan okulumuz Van Merkeze 100 km uzaklıkta
Diğer Hususlar
Okulumuz fatih projesi kapsamında olup 2015 yılında akıllı tathta kurulumu tamamlanmıştır. Okulumuzda BT labarutuvarı mevcuttur.